Laat je trainen

Ik ben Anne-Sophie Bekaert,

jouw personal trainer

Straks heb je een fitter, leniger, sterker lichaam. Gewoon door onder persoonlijke begeleiding en in een toffe sfeer een aantal specifieke oefeningen te doen. En ik ga je daar persoonlijk bij helpen. Want met twee bereik je meer dan alleen.


Ik ben Anne-Sophie Bekaert, 40 jaar en tweetalig. Ik heb in Zuid-Frankrijk gewoond, en ik heb er de passie voor sport te pakken gekregen. 5 jaar lang heb ik er thuis met een personal trainer gewerkt. 2 tot 3 keer per week, terwijl mijn kleine kinderen hun dutjes deden. En ik heb er na korte tijd al mijn lichaam zien en voelen veranderen. Het was de perfecte methode.


Ik blijf intussen dol op sporten, dus ik train nog altijd 2 tot 3 keer per week. En wat ik zélf heb ervaren, geef ik nu graag aan je door. Als personal trainer. Maar dan wel op jouw ritme: begin je vanaf nul, dan starten we rustig. Ben je al gevorderd, dan steken we een tandje bij. We spreken met elkaar en luisteren naar jouw lichaam. En reken er maar op dat ik je ga motiveren.


Ik heb een diploma van personal trainer, ik heb ervaring, en ik weet welke types cardiotraining en spierversterkende oefeningen bij jouw profiel passen. En ik vind het belangrijk dat je gezond door het leven gaat. Daar kan ik je ook bij helpen. Mijn motto is: 50% sport, 50% op je bord.


Wat denk je, heb je zin in een fitter lichaam zonder dat je in een overvolle fitness moet gaan zweten? Bel me eens, ik kom graag langs. Je zult een unieke manier van sporten op maat ontdekken.

BEL OF MAIL ME

 

Anne-Sophie Bekaert

+32 (0)477 65 47 31

info@yourpersonaltrainer.be

PERSONAL TRAINER

REGIO KORTRIJK

VOLG ME